cryptoclan bitcoin

LA’s Staples Center wordt omgedoopt tot ‘Crypto.com Arena’

Het Staples Center, de thuisbasis van sportteams uit Los Angeles, waaronder de Lakers, Clippers, Kings en Sparks, krijgt een nieuwe naam: “Crypto.com Arena”. Ja, Crypto Dot Com Arena. De cryptocurrency-uitwisseling betaalde volgens de LA Times meer dan $ 700 miljoen voor 20-jarige naamgevingsrechten, waardoor het een van de grootste dergelijke deals ooit is. Staples betaalde in 1999 100 miljoen dollar voor de rechten gedurende 10 jaar.

Het logo zal naar verluidt op eerste kerstdag worden onthuld voor de Brooklyn Nets-game met de Lakers, en de branding van Staples Center zou tegen juni moeten worden uitgefaseerd. “In de komende jaren zullen mensen terugkijken op dit moment als het moment waarop crypto de kloof overstak naar de mainstream”, vertelt Crypto.com CEO Kris Marszalek aan de LA Times. cryptocurrency nieuws vandaag lezen is positief. “Dit is gewoon zo’n briljante zet van de jongens van [locatie-eigenaar] AEG, omdat het volgende decennium van crypto is.”

Niet overtuigd

De aanvaller van de Clippers, Paul George, is minder overtuigd van de verhuizing. “Ik ben opgegroeid met … Staples Center als de plek om te spelen en de plek om te zijn”, zegt hij in opmerkingen van Ben Golliver van The Washington Post. “Het zal zeker raar zijn. Het is dezelfde locatie, maar het is een soort van strippen van de geschiedenis hier… Gelukkig blijven we hier niet te lang.’ De Clippers, eigendom van Steve Ballmer, verhuizen in 2024 naar een nieuwe arena genaamd Intuit Dome; het Staples Center is momenteel de enige arena die wordt gedeeld door twee NBA-teams.

 

De NBA probeert een slam dunk te maken van NFT’s

Crypto.com is gevestigd in Singapore en biedt een Visa-beloningsbetaalkaart die kan worden gebruikt met cryptocurrencies die zijn opgeslagen in gebruikersaccounts nadat ze op de beurs zijn verhandeld, evenals andere cryptodiensten zoals NFT’s en zijn eigen token. Solana toekomstige prijs is gestegen. Het bedrijf waagde zich eerder aan sportsponsoring, waaronder een deal van $ 100 miljoen met de Formule 1 eerder dit jaar en verschillende partnerschappen met teams, waaronder Paris Saint-Germain, de Philadelphia 76ers en de Montreal Canadiens.

De NBA is natuurlijk geen onbekende in blockchain-technologie, omdat ze samenwerkten met Dapper Labs om het Top Shot-handelskaartplatform te lanceren, een van de meest gangbare implementaties van NFT’s tot nu toe. En eerder dit jaar werd de American Airlines Arena, de thuisbasis van Miami Heat, hernoemd naar crypto-uitwisseling FTX.