cryptoclan spiegel

Solana ($ SOL) zou tegen 2030 $ 5.000 kunnen bereiken, stelt deskundigenpanel voor

De prijs van Solana ($ SOL) zou tegen 2030 de $ 5.000 kunnen overschrijden en tegen het jaar 2025 $ 1.178 kunnen bereiken, volgens een panel van cryptocurrency-experts ondervraagd door Finder. De cryptocurrency heeft het doel van het panel voor de rest van het jaar al overtroffen, namelijk $ 235.

Volgens Finder zijn de cijfers afkomstig van de gemiddelde voorspelling van een panel van 50 fintech-specialisten die destijds beweerden dat de cryptocurrency tegen het einde van het jaar met 16% zou kunnen stijgen van $ 202 naar $ 235. bitcoin kopen met ideal is mogelijk online. Op het moment van schrijven handelt $SOL tegen $ 245 nadat de prijs van de cryptocurrency meer dan 13.000% is gestegen tot nu toe.

Expertpanel

Het expertpanel van Finder omvatte opmerkelijke cijfers uit de cryptocurrency-ruimte, waaronder de mede-oprichter van Origin Protocol Joshua Fraser, die een prijsdoel van $ 250 voor het einde van het jaar stelde op basis van zijn mening dat Solana tegen die tijd een van de beste alternatieven voor Ethereum zou zijn .

Fraser merkte op dat Solana het meest “prominente alternatief voor Ethereum en Ethereum laag 2’s zal zijn bij het hosten van DeFi [gedecentraliseerde financiën]”, en voegde eraan toe dat dit een “enorme markt is die moet worden veroverd” en de prijs zou dat kunnen weerspiegelen.

Gavin Smith, een algemene partner bij Panxora Crypto, merkte op dat hij gelooft dat SOL “een van de weinige slimme contractgebaseerde blockchains is die de technische architectuur hebben waarmee Ethereum moeilijk kan concurreren” als het gaat om transactiesnelheden en kosten.

 

Solana prijsvoorspellingen

Wat betreft Solana-prijsvoorspellingen voor de langere termijn, Paul Levy, een hoofddocent aan de Universiteit van Brighton, voorspeld dat de SOL tegen 2025 $ 3.000 zal bedragen op basis van zijn vermogen om nieuwe gebruikers aan te trekken. Levy zei: “Er is hier veel potentieel en ik verwacht een gestage groei, maar dit komt misschien van nieuwe gebruikers in plaats van marktaandeel te stelen”,

Daniel Cawrey, COO van Cypherpunk Holdings, was zelfs nog optimistischer en claimde tegen 2030 $ 20.000. Voor Cawrey schaalt Solana beter dan Ethereum en stelt het gebruikers al in staat om hun geld in te zetten, wat impliceert dat het ETH voorloopt.

 

Solana krachtige blockchain

Solana is een krachtige blockchain die is opgericht door voormalige Qualcomm-, Intel- en Dropbox-ingenieurs. Het maakt gebruik van een gedelegeerd Proof-of-Stake (PoS) consensusalgoritme en een unieke methode om transacties te bestellen om de snelheid en doorvoer aanzienlijk te verbeteren.

 

Met behulp van Proof-of-History (PoH) kan het Solana-netwerk duizenden transacties per seconde aan. SOL zelf wordt gebruikt om transactiekosten te betalen bij het verplaatsen van geld en interactie met slimme contracten op het netwerk.

Het token kan ook worden ingezet als onderdeel van het consensusmechanisme van het netwerk, waardoor tokenhouders stakingsbeloningen kunnen verdienen. ethereum nieuws verwachting vandaag is positief. Door de hoge transactiedoorvoer van Solana kon het op een gegeven moment een piek van 400.000 transacties per seconde verwerken.

 

Netwerk crash

Die vraag zorgde er uiteindelijk voor dat het netwerk crashte en 17 uur offline bleef. Netwerkvalidators konden het netwerk vervolgens opnieuw opstarten op dezelfde dag dat het uitviel, hoewel voor sommige investeerders het vertrouwen verloren was.

Het expertpanel van Finder was verdeeld over de vraag of het vertrouwen van beleggers verloren was gegaan. 40% zei dat het een hik was, terwijl nog eens 40% zei dat er een inherent probleem in het netwerk was. De overige 20% wist het niet.