Blog, Libary, News

Tips Om Beter Te Spellen

Engels is een lastige taal – om te praten en effectief te spellen bij het componeren. Verschillende dialecten zijn ook lastig, maar Engels is echt extreem. Regelmatig zijn er minstens twee verschillende manieren om een ​​woord te spellen. Bijvoorbeeld: ik gebruikte de woorden “to”, “evenals” en “twee” in de eerste drie zinnen van dit artikel – drie unieke woorden die allemaal hetzelfde equivalent zijn, maar op een onverwachte manier gespeld. Engels is mijn lokale taal, maar toch probeer ik voortdurend mijn spelling te verbeteren. Als Engels je tweede of derde taal is, kan de juiste spelling een veel prominentere test zijn. Dus wat moet een auteur of speller doen?

Hier zijn een paar hints over de meest bekwame methode om te verbeteren als speller. Zoals de meeste dingen, vereist het dat je “betere spelling” als je doelwit instelt en je moet er constant aan werken!

Lees zoveel als redelijkerwijs kan worden verwacht en concentreer u op de spelling van de woorden. Hoe meer je leest, hoe beter je spelling zal worden.

Componeer in wezen zoveel als redelijkerwijs kan worden verwacht. Niets helpt zo veel bij het spellen als het opstellen en doen als zodanig met de nadruk op nauwkeurig spellen.

Woorden nauwkeurig articuleren? Talloze mensen spreken woorden verkeerd en denken daarom dat die woorden zijn gespeld als hun fouten. Een gids voor samengestelde spelling is om het woord fonetisch te spellen, maar als u het woord verkeerd uitspreekt, zult u het misschien nooit effectief spellen. Gevallen van woorden die regelmatig verkeerd worden uitgesproken, zijn Bibliotheek en Nucleair. Zeg je bibliotheek of bibliotheek? Zeg je ook nucleair of nucleair? De eerste is juist voor de twee woorden en de tweede is onnauwkeurig.

Houd een klein kladblok waarin u woorden kunt schrijven die u steeds vaker problemen bezorgen. Maak notities voor uzelf om u te helpen herinneren aan hun legitieme gebruik en spelling, net als meervoudsvormen of verschillende typen van deze woorden. Verwijs elke dag naar dit kladblok en stel een doel om elke dag de spelling van een aantal woorden te domineren – zeg vijf of tien woorden per dag.